perjantai 30. marraskuuta 2012

Muutoksia ja tavoitteita

J on muuttanut päivärytmejään reilusti, ainakin toistaiseksi. Päiväunien määrä ajallisesti on vähentynyt, esim eilen herra nukkui kaikenkaikkiaan ehkä 1,5 tuntia. Ja vain kahdet päikkärit.
Toisekseen aamuherätykset on joko kuuden maissa, hiukan ennen tai jälkeen, tai sitten yhdeksän jälkeen. Eilen herätys oli vasta kymmenen maissa kuten tänäänkin, ja sitä ennen herättiin kuuden maissa äitin iloksi.
Suurin syy muutoksiin taitaa olla vatsaoireet, J:llä on ollut kohta kaksi viikkoa maha aivan löysällä minkä vuoksi yöllä herätään vähintään kerran kun vaipassa on iso läjä haisevaa :( Pikku ressu tietysti herää silloin ja mamma kans, vaippa vaihdetaan ja jatketaan unia.
En ole rajoittanut yösyömistä nyt ollenkaan, että J saa tarpeeksi nestettä ja siksikin ainakin minä oon vähän väsy kun uni ei ole yhtäjaksoista. Olen siis soittanut pariinkin otteeseen terkkarille joka käski seurailla tilannetta ja jättää uudet ruuat pois. Ainoa uusi juttu on ollut Relan maitohappo D-tipat, jotka on öljypohjaisia. Vaihdettiin ne sitten takaisin entisiin vesipohjaisiin, mutta en kyllä huomannut muutosta. Mitään syytä siis löysään vatsaan ei siis pitäisi olla ja ruoka maistuu entiseen tahtiin. Sitten sisko oli jutellut meidän serkkusen kanssa mun huolesta ja hän sanoi, että kolmen lapsen äitinä hän sanoo että tuollainen vihreä limakakka johtuisi hampaista. Heidän muksuillaan oli kuulemma ollut samaa just ennen hampaiden puhkeamista. Saas nähdä, ainakaan vielä ei lusikka kolise, mutta mahan oireilu on ehkä vähän helpottanut.( tai sitten se on mun toiveajattelua) :)

Mutta on niitä ihaniakin uutisia, toinen serkku sai pari päivää sitten kolmannen lapsensa, ihanan pikku tytön <3
Pääsisipä vauvelia katsomaan, (tekisi tosi hyvää tälle mun vauvakuumeen nousulle..)asuvat vaan toisella puolella Suomea joten matkaa tulee hiukan liikaa. Toivottavasti jouluna sitten, jos he pääsevät tulemaan kotikulmille.
Kirjoitellaan nyt kaikki asiat samaan tarinaan, kuntoon kevääksi-rojekti etenee, vauvakiloja ei ole enää paljoa jäljellä mutta kunnon kohotusta sitäkin enemmän. Eilen joogassa huomasin, että olen notkea kuin rautakanki ja yläselkä-lapaluiden väli on totaalijumissa, note to myself, venyttele niin saattaisi selkälihasten jumituksetkin helpottaa. Ja parinsadan metrin hölkkä vaunujen kanssa aiheutti kylkipistoksia... Siinä toinen note. Mammakaverin kanssa vähän puhuttiin, että voisi ottaa tavoitteeksi vaikka Naisten Kympin keväällä, ei liian rankkaa ja ihan mahdollinen tavoite vaikka töihin paluu häämöttääkin helmikuussa ja sotkee kaiken.
Mutta yritetään tuohon kymppikilsan juoksuun :)
Kaikkea muutakin kivaa olisi mutta nyt ei ehdi kirjoittaa enempää, pikku hallitus huutelee jo mammaa <3

Ei kommentteja: