tiistai 3. toukokuuta 2011

Vesille venosen mieli

Pikkuhiljaa lähestyy veneen vesillelasku aika. Silloin kun nämä kuvat on otettu oli todella kylmä pohjoistuuli joka laittoi kapuloita vesillelasku suunnitelmiin; suuria jäälauttoja lipui hiljalleen avomereltä rannan läheisyyteen, eli ei pääse meidän pikkupaatti vielä uimaan. Ja ei riitä että niitä jäitä ei ole satama-altaassa vaan niitä ei saisi olla pahemmin enää merelläkään, jos mökille aikoo mennä.



 Veneilyilmoja ja aurinkorantaa kaipailen.


Rantaleijona :) 

 Näitä näkymiä ja mielenrauhan fiiliksiä odotellessa.

7 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

OI kyllä miekin mielisin mutta kalalle! Uistelemaan :) Toki se vesillä olo muutenkin on oikeen kivaa! Vitsit miten hienoja kuvia olit taas napannu!

Hanna kirjoitti...

Merellä olo on vähän eri kun järvelle meno, siellä keikuttaa joskus vähän turhan paljon ja pelottaa niin pirusti. Mutta kun hyvä keli ja aurinko paistaa niin on se kyllä parhautta <3
Ja kun ei tartte ite töröttää kopissa ja ajaa, voi vaan loikoilla kannella :D

Ninnu kirjoitti...

Oisha nse kliffaa osta ohjailla tollasta paattia :) Mut kaikki ei sovi kaikille. Ehkäpä joinakin päivinäkin nauttisin siitä loikoilusta!

Ninnu kirjoitti...

Hitto kommasin jo kerran mut se ei tullu, eli siis ois se ihan hianoo osata ohjailla tommosta potskia mut eihän sekään kaikille sovi :) Ja ehkäpä minäkin joinakin päivinä osaisin nauttia vain siitä loikoilusta.

Hanna kirjoitti...

Hyvällä kelillä ei oo mitään ongelmaa ajella tolla, mut aallokossa pitää osata jo vähän kattookin miten ja minne ajelee. Kun ei toi oikeesti ole ihan "pikkupaatti", kuitenki 8 metriä pitkä. Mutta mie haaveilen purjeveneestä :D Ehkä sitten kun ei oo näitä muita rahareikiä voisin opetella purjehtimaan ja ostaa jonku pikkusen purkkarin :) Haaveita pitää aina olla.

Ninnu kirjoitti...

Haaveet on herkkua sielulle ja pitää ihmisen järissään. Ite en sillai haaveile suuria,mulla kun on identtiteetti riisi mänössä.

Hanna kirjoitti...

Ei mitään ikäriisejä vielä. Sulla ei oo mitään aihetta siihen, toisin kuin allekirjoittaneella :)