sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Lupaus kesästä

Tykkään kukista, kaikenlaisista sellaisista, ja viherpeukaloakin löytyy jonkun verran. Siis kaikkia kukkia en ole onnistunut tappamaan :)

Nämä pienet chilin alut ovat nyt olleet erityisiä silmäteriä, kun chili ei kuuleman mukaan ole helpoin kasvattaa. Ainakin vielä ovat hoidossani kasvaneet.

 
"Kukkuruukut" askartelin aikani kuluksi kissanruokapurkeista, lahjanarusta ja huopakukista ja oikein tyytyväinen olin. Käytin maalaukseen öljypohjaista maalia, se tasottuu itsekseen vesiohenteista paremmin.
Tausta ei ole kaikkein kaunein, täällä remontin keskellä ei ainakaan vielä kovin siistejä pintoja löydy, josko sitten ensi viikolla kun vihdoin saadaan kauan kaivattu keittiö paikalle.

Tykkään rosmariinista mausteena, se antaa hyvän maun kaikenlaiseen lihaan tai kasvislisäkkeisiin. Se vain ei ole helpoin elossapidettävä, tai sitten mie en vaan ossaa. Jospa tämä pysyis elossa edellisiä pidempään.
Tausta on seinäpeitteiden alta löytynyt hirsiseinä, joka maalattiin valkoiseksi. Siitä tuli ihan kivan näköinen, vaikka minulla oli epäilykseni asiasta. Onneksi murulla oli selkeä näkemys asiasta :D

Onnikin on pysynyt talossa, mikäli tätä kukkaa on uskominen :)


 Sain naistenpäivänä tämän ihanan värisen ruusubegonian raksulta ja vielä se vain jaksaa kaunistaa ruokapöytää.
 

 Tällaisia sitten meillekin enemmänkin kunhan joskus saadaan remontti siihen vaiheeseen että voi miettiä sisustuksen näinkin pieniä yksityiskohtia :) Tämä siis on anopin kaunokainen.





Kauniit kukat piristävät ainakin miun päivää ja saavat hymyilemään vaikka ulkona sataisi vettä.
Ne ovat kuin lupaus kesästä <3

Ei kommentteja: