perjantai 12. lokakuuta 2012

Tänään sai molemmat, sekä mamma että pikku mies kivaa seuraa kun yksi mammakaveri tuli pikku tyttösensä kanssa käymään päiväkahvilla. Sai vauvelit ihmetellä toisiaan ja me mammat juoda kahvia, ei kuitenkaan niin rauhassa kuin ehkä olisi ollut toiveissa.
J oli vähän ihmeissään kun talossa oli toinenkin vauva, mitä ei aikaisemmin ole ollut joten tämän seurauksena myötätunto itku oli raivoisa :) Pikku ressukka, mammaa vaan nauratti kun ilme oli niin hämmentynyt ja loukkaantunut. Toinen itki niin pitihän se nyt talon isännänkin näyttää että osataan täälläkin huutaa :)

Tein aikaisemmin aamulla muffinsivuokiin muutaman pikku kakun samalla kun tein sunnuntaiksi isomman rahkakakun. Tai siis kaksi, toinen vain suklaata. Pitihän se nyt kerrankin saada suut makiaks kun vieraitakin oli. Ja hyväähän se oli, nams!
Alkaa ilmeisesti tämä sosiaalisen elämän väheneminen viimeinkin tuntua kun jo pelkät kahvivieraatkin saa ihan intoihin ja torstain mammakerhoa odotetaan koko viikko ja sinne mennään vaikka taivaalta sataisi kissoja ja koiria jos vain terveenä ollaan.
Huomenna mennäänkin ehkä mökillä käymään, jos ei vaan tuule liikaa ja sitten onkin jo sunnuntai ja mun pieni rakkauspakkaus täyttää 6 kuukautta!


Ei kommentteja: