perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulun antia

Noniin, kaikkea kivaa pientä saatiin, tarpeellista ja ei niin tarpeellista mutta ihanaa :)
Pikku miehen lahjakasa ei kovin suuri ollut, pyydettiin etteivät mummit ja kummit ostaisi kovin paljoa koska ei pikkunen vielä niistä pahemmin mitään ymmärtänyt. Rapisevat paperit olivat ehkä kiinnostavimpia. Mutta toi tonttu kuitenkin jotain, lämpimän villapuvun pakkasia varten, "Pikkuusen komiasta suvusta"-bodyn, PoP:n onepiece-puvun, posliinisen muumilautasen ja kupin,"kännykän" ja hauskan värikkään rummun josta lähtee ääniä.

Mamma oli ilmeisesti myös ollut kilttinä kun paketteja tuli useampi, hieno rannekello, jota en osannut edes toivoa mutta muru ilmeisesti luki mun ajatukset :)
Samoin äiti oli taas onnistunut tuoksun ostamisessa, saatiin molemmat Hugo Bossin tuoksut. Ollaan molemmat murun kans aika nirsoja tuoksujen sun muun kosmetiikan kanssa mutta äiti on onnistunut jo kahdesti valitsemaan ihanat tuoksut :)
Tuoksuja tuli kynttilöiden ja huoneöljyn muodossa( näitäkin olin ajatellut hankkia, nyt ei tarvitsekaan ) sekä Isäntä vs. Emäntä Eliminaattori-peli. Tulee olemaan hauskaa kavereiden kanssa kun tätä pelataan :)
Tulihan sitä vielä ja vaikka mitä, mutta nyt pitää lähtee pesemään kookosöljyllä kyllästetyt hiukset. Testaan toimiiko tällainen öljytehohoito talvikuiviin ja supersähköisiin hiuksiin. Kerron huomenna miten kävi :)
Tässä vielä pari kuvaa pikku miehen lahjoista :) (ja mamman kellosta :) )








Ei kommentteja: