torstai 16. helmikuuta 2012

Ihana aamu, lovin' it!

Kun takana on seitsemän työvuoroa putkeen, joista kuusi aamuvuoroa, tarkoittaen herätyskellon ärsyttävää ääntä klo 5 (minun tapauksessa aikasemmin ilman kelloa) ja hektistä päivää klo 15 saakka, voi sanoa , että tuntui ruhtinaalliselta nukkua viime yö vain kahdella herätyksellä (eli todella hyvin), ja herätä vapaapäivään ja siihen, että ulkona on ihana auringonnousu. Tää ei voi olla muuta kuin hyvä päivä :) Siis äkkiä pihalla käymään jotta ehdin saada edes pari hätäistä kuvaa ennenkuin aurinko nousee korkeammalle. Sitten kissu sisälle ja aamukahvi käteen ja koneelle. Enää seitsemän työvuoroa jäljellä, sitten saakin jäädä pitkälle lomalle. Can't wait!



Fiilistä ei pilaa edes ulkona odottavat lumityöt,pyykkivuori ja likaiset astiat. Onneksi on koneet keksitty pesemään ne :) Seiniäkin täytyy hioa, jos vaikka saisin huomenna maalata sen viimeisen pätkän alakerrasta, mikä on kaivannut hieman fixausta..
Ja eilen oli hmm...se kulkee varmaan perhevalmennuksen nimellä, (täälläpäin siis synnytysvalmennus on lopetettu :( ) käytiin kuuntelemassa ja katselemassa vauvan käsittelyä sun  muita käytännön juttuja vauvan hoidosta ja syöttämisestä, hain äitiyspakkauksen ja posti toi vielä paketillisen kestovaippoja, (oon ihan hurahtanut kestoiluun ja kantoliinailuun) ihan huippupäätös illalle. Ai niin, saatiin vielä murun kans yksi palkki omalle paikalleen kattoon, jotta listottaja voi tulla tekemään työnsä loppuun.
Mutta nyt jos alottelis hommia, vaikka linnun häkin siivouksella ja pikaimuroinnilla. Sitten jos siirtyis pyykkien pariin. Tai toisinpäin. Nyt kun edelleen pystyy tekemään kaikkea, niitä liitoskipuja sun muita vaivoja odotellessa, vielä kun ei ole mitään sellaisia ollut vaikka d-day on vajaan kahden kuukauden päässä. Helpolla olen päässyt kun kuulee muiden oloista. Jaksuja heille.
Kiirettä pitää kun iltapäivällä onkin kestovaippainfo (tätä on odotettu), jospa viisastuisin hieman siellä, vaippoja ja käyttötapoja on niin montaa erilaista.

Joten näillä mennään, ha det så bra!!

Ei kommentteja: