keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kuinkas sitten kävikään...

Niin...Kauan sitä on salassa suuremmalta julkisuudelta pidetty, tarkoittaen facebookkia sun muita vastaavia.
Ehkä se oli jonkinlainen suojelureaktio, mutta toivottavasti vielä ainakin pari kuukautta olisi mahan kasvattelua, selkäsärkyä ja ihania pikku potkuja ja liikkeitä luvassa. Tai no, ei ne liikkeet enää niin pieniä ole...Siis meille tulee vauva. Maaliskuun lopun ja huhtikuun puolen välin aikoihin saisi pyöriäinen tulla, ellei satu olemaan kovin hätähousu. Eli vielä olisi tämä kuukausi töitä ja sitten pääsee lomille. Saas nähdä kestääkö selkä vielä neljää viikkoa.
Lupasin tulevalle isille, etten hamstraisi ainakaan alkuun mitään, mutta nyt tuntuu että on mopo karkaamassa käsistä :) Siksi tämä hamstrauskielto, kuten aikaisemmista postauksista onkin käynyt ilmi, meillä on remontti kesken. Onneksi alakerta alkaa olla valmis, joten saan lisää tilaa yläkertaan kun saadaan olohuoneen kalusteet alas. Hankitut tavarat siis eivät mahtuisi oikein minnekään, ja kun ei ole edes vaatekaappeja pahemmin vielä, minne saisi pikkuisen tavarat ja vaatteet paikalleen, ovat ne edelleen pakattuina laatikoihin. Tietää viimeistään maaliskuussa mukavaa pyykkirumbaa, kun kaikki vaatteet saavat käydä pesun kautta ennenkuin kaappiin päätyvät.

Tässä on jotain ihania juttuja mitä olen ostanut, kirpparilta tottakai, niihin kun olen nyt hurahtanut :)

Muutama body

Hienoja potkuhousuja
Ja puolipotkareita
Pitäähän pienellä huppareita ja hieno takki olla :)
Unipussi ja vanupuku alkukevään ja -syksyn viileisiin ilmoihin.
Ei vielä tiedetä saadaanko pikku prinssi vai prinsessa, joten shoppaushimoani hillitsee ajatus unisex-väreistä ja siitä, että vaatteita pienellä on jo aika paljon. Joten olen pysynyt neutraaleissa väreissä ja nirso kun olen, niin mukaan on tarttunut vain hyvälaatuisen näköisiä Tutan, Benettonin, Name it ja Pikkuset merkkisiä vaatteita. Muutama muukin on joukkoon eksynyt sekä osa ostamistani vaatteista taitaa olla vanhoista äitiyspakkauksista, mutta eipä se niin haittaa kunhan ne ovat siistejä. Ja hintaansa nähden loisto-ostoksia.
Sain siskoltani monta laatikollista tarpeellista vaatetta ja tavaraa, joilla osalla on aika suuri tunnearvo, kun äitini on tehnyt ne. Laitan niistä kuvia myöhemmin. Sieltä löytyi myös vaatteita joita olen itse käyttänyt pienenä, suurin osa on yli kymmenen vuoden takaa, kun siskoni poika oli pieni. Siitä näkee, kun säilyttää oikein niin tavarat säilyvät hyvin :)
Vaunutkin sain jo hankituksi, mutta niistä kuvaa myöhemmin, ovat siis nyt muoveilla suojattuna pölyltä.
Mutta nyt pitänee lähteä mahamyllertäjän kanssa hakemaan hieman tapettinäytteitä olohuoneeseen ja keittiöön, saataisiin nekin seinät valmiiksi niin voisi asentaa lattian ja kutsua listottajan tekemään pahimmat paikat.

Seuraavaan kertaan siis.

Ei kommentteja: