perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kissuressukka

Meidän vanhaa poikaa ahdistaa talon muutos.
Vilistä on tullut aivan pöpin epäluuloinen vieraita kohtaan ja viihtyy paremmin ulkona jos kotona on muita kuin me. Mietiskelin, että onkohan sitä joku hätyytellyt pahemman kerran tuolla sen retkillä vai mistä tämä ihmisarkuus johtuu, mutta ahdistunut se näyttää olevan. Tietysti syynä voi olla reviirin vahtimisesta aiheutuva stressikin...Kevät ja kaikkee :)
Hämmentynyt kissu

Yleensä tulee mielellään sisälle, naukuu ruokaa ja on tyytyväisen oloinen, mutta nyt on ollut ihan omituinen, kulkee ihan matalana, ei uskalla syödä ja vaeltaa ympäri taloa, ihan kuin ei olisi täällä aikaisemmin ollut ja haluaa hetken päästä takaisin ulos vaikka olisi kuinka kylmä tai myrskyinen sää. Sisällä jos viihtyy vähänkin pidempään illalla niin aamuyöllä herätellään emäntä varovaisella naukaisulla että ulos tarttis päästä. Eihän se auta kuin nousta ylös ja päästää vanha ukko pihalle, naukuminen kun vain voimistuu jos mitään ei tapahdu :(
Ulos vai piiloon yläkertaan sängyn alle...


Vili haluaa ulos
Pitäisin mielelläni kissan sisällä yön, varsinkin nyt talvella, tulee muuten pitkä aika olla ulkona jos on kylmä, vaikka Vili onkin ollut koko ikänsä ulkokissa ja tottunut siihen mutta säälittää silti, että 13-vuotias vanhus joutuu olemaan kylmässä niin kauan.
No, jospa se tästä, varmasti talossa on paljon uusia hajuja kun lattia laitettiin ja osa kalusteista kannettiin jo paikalleen, (Olleet siis aikaisemmin yläkerrassa) eli uusia juttuja kissillekin. Toivottavasti tottuu.
Rapsutusta vailla, sen hetken kun pystyi olemaan paikallaan

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia kirjoituksia! Laskettiin tässä että taitaa tuo kissa-vanhus olla jo 14v. :D Raippaluodosta se on aikanaan haettu. Onhan sen elämässä parin vuoden sisällä tapahtunut aikamoisia muutoksia ja niistä on selvinnyt esimerkillisesti että jos nyt alkaa hieman vaikuttaa nuo isot muutokset. Peräti vuoden kuitenkin asui yksinäänkin välillä kun isäntä lähti sateenkaaren tuolle puolen. Rapsuttele, helli ja ota syliin, eikö se siitä taas. Vai vaivaako vanhalla pojalle keväthormoonit rinnassa :)) T:Linda

Hanna kirjoitti...

Taitaa olla kevätmeiningit osasyynä ulkona ramppaamiseen ja levottomuuteen. Pitäähän nyt naapuruston nuoriso kurissa pitää ettei ala nenille hyppiä omassa pihassa :)