sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Lokki ja Tupelo

Viimein saapui aikoja sitten ostettu Yki Nummen suunnittelema Lokki-valaisin. Ostin sen vähän hetken hairahduksena, vaikka olen sitä halunnut jo jonkin aikaa. Hintaa kun sillä on normi markettilamppua hieman enemmän. Ja ostin sen siis huuto.netistä. Pari päivää sitten laitettiin se olohuoneeseen toistaiseen loppusijoituspaikkaan ja pakko myöntää ettei harmita, että paasasin siihen ison summan rahaa. On se sen verran hivelevän näköinen :)
Lokki 70 cm

Toinen lamppu mikä on sijoitettu keittiöön on Tupelo, vähän samaa tyylisuuntaa kuin Lokki,siis yksinkertainen ja hillitty. Se sattui löytymään paikallisesta Prismasta ja ajaa asiansa oikein hyvin omalla paikallaan.
Tupelo
Muuten onkin viikko mennyt enemmän ja vähemmän kipeänä,kurkku karheana,nenä tukossa ja virtaa ei tunnu olevan edes omiin tarpeisiin :/ Tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä,ettei maha-asukki tunnu olevan tulossa vielä hetkeen, tai sit mä en vain tajua sen lähtölaskentavihjeitä. Välillä supistaa ja nipistää mutta ei niin, että voisi sen sanoa koskevan. Toivottavasti olen samasta puusta veistetty kuin äiti ja sisko, joita ei avautumisvaiheessa ole pahemmin sattunut. Kumpikin siis toimittanut asian luomuna, siskolle kätilö vain tuumannut, että tule sentään sitten sanomaan kun ponnistaa meinaat kun ei ollut tarvinnut mitään kivunlievitystä. Tähän siis yritän luottaa :D
Mutta nyt taidan lähtee kaivelemaan kaapista jotain oloa helpottavaa, josko saisi sitten taas jotain aikaiseksi.

1 kommentti:

Malla kirjoitti...

Sulle on haaste blogissani :)